Familiebarbecue op Texel


opaenomaoosterhofpubHet ligt in de bedoeling om op 18 september een familiebarbecue te organiseren voor alle nakomelingen en aanhang van Jan Oosterhof en Warlina Katharina Beijert. De startijd zal zo rond 15.00 uur liggen.

Er is toch nog een punt dat we moeten noemen of eigenlijk twee punten, 1, dat is het weer en 2, dat zijn de corona maatregelen. Het weer kunnen we in de week ervoor wel zien aankomen. De coronamaatregelen zullen we moeten afwachten.

Van iedereen zijn de email adressen verzameld en er is inmiddels ook een uitnodiging verstuurd. We willen wel graag weten wie er zullen komen en in welke samenstelling zodat we een en ander goed kunnen organiseren. De vraag aan iedereen is om uiterlijk 10 augustus te laten weten wie er komt en of er kinderen meekomen. Dan kunnen we daar een beetje rekening mee houden.

Neven en nichtendag 2018DSC 0028

De locatie is bij Wim Oosterhof, de plaats waar dat al vele  jaren plaats vindt. We kijken er naar uit om jullie daar te treffen!!

Er komt naar verwachting in de week van 22 augustus duidelijkheid over de bijdrage van iedereen voor de barbecue, wat al wel duidelijk is dat de kinderen tot en met 16 jaar niet zullen worden meegerekend.

De komende dagen zal ik nog wat aan dit artikel toevoegen.

 

 

Er is op deze site een deelnemerslijst beschikbaar. Vanweg privacy redenen moet daarvoor worden ingelogd. Na inloggen wordt deze hieronder weergegeven.

 

 


© 2021 Jan Oosterhof

Please publish modules in offcanvas position.