Nieuwe geschiedenis familie Oosterhof


Met nieuwe geschiedenis wordt hier bedoeld, de geschiedenis vanaf de ouder van Jan Oosterhof getrouwd met Warlina Katharina Beijert. Ik wil proberen om van hen en hun ouders wat meer boven water te te krijgen. Dit artikel is nu in de eerste aanzet en zal regelmatig worden uitgebreid. Ik begin maar met de eerste parenteel, die van de vader van Jan Oosterhof genaamd Hendrik Oosterhof, getrouwd met Willemina Zwiers. Klik op het plaatje en hij wordt vergroot.

Parenteel Hendrik Oosterhofthumb
Te zien is dat Hendrik Oosterhof driemaal getrouwd is geweest. Er zijn alleen kinderen uit zijn eerste huwelijk, en dat daarvan twee, Cornelis en Jan oud zijn geworden. Mochten er vragen zijn, geen probleem!!

parenteel Fedde BeijertthumbWe hebben uiteraard niet alleen te maken met Jan Oosterhof, maar ook met Warlina Kathariina Beijert. Onderstaand de parenteel van Fedde Beijert, de vader van Warlina Katharina Beijert, getrouwd met Grietje Hoven.

Parenteel Hendrik OosterhofthumbOok in die tijd moesten de Nederlandse mannen in het leger, het mooie van die militieregisters is dat er een beschrijving werd gemaakt van de uiterlijke kenmerken van de "dienstplichtige" zo weten we voor wat het waard is hoe Hendrik Oosterhofj eruit zag:


© 2021 Jan Oosterhof

Please publish modules in offcanvas position.